Het gaat door!!

“It giet oan!” (vertaling naar het Nederlands: “Het gaat door!” ;) ) Nee, niet de Elfstedentocht, maar de Feanster crossduathlon!!

Na overleg met diverse partijen hebben wij besloten dat de Feanster crossduathlon door kan gaan. Het wordt dit jaar een witte cross!!

Na het testen/verkennen van het parcours vanmorgen, zijn wij van mening dat de bescheiden sneeuwval geen belemmering is. Hardlopen en mountainbiken op het parcours is prima te doen, zeker wanneer u rekening houdt met de winterse omstandigheden.

De voorspellingen zijn dat de omstandigheden zo blijven. ,het blijft vriezen en er wordt geen sneeuw/neerslag meer voorspeld.

Op de wedstrijddag zullen wij u verder informeren over het parcours. Mochten er dan nog aandachtspunten zijn, brengen wij u ter plekke op de hoogte. Houdt daarom de mededelingen van de speaker en de organisatie/vrijwilligers goed in de gaten.

Voor de deelnemers die zich hebben ingeschreven met een NTB of KNWU licentie, deze moet getoond worden bij het ophalen van de startbescheiden! Neem het pasje dus alstublieft mee!

Nog een paar tips:

- Bij zowel het hardlopen, als het fietsen, geldt natuurlijk dat het in de bochten (vooral met sneeuw) altijd voorzichtig/rustig aandoen is. Ook is het (hard) remmen en scherp sturen op de bruggetjes uit den boze. Voor velen is dit vanzelfsprekend, maar niet iedereen is even ervaren, vandaar deze paar tips.

- Neem voldoende warme en winddichte kleding mee voor in het Parc Ferme, dit voor zowel voor als na de wedstrijd. Natuurlijk krijgen jullie de originele muts van de  Feanster crossduathlon, mogelijk gemaakt door Lawi Nederland, Drowa isolatie en Ontour tweewielers Gorredijk, maar is natuurlijk niet genoeg om het hele lijf warm te houden.

 Hopelijk hebben wij u hierbij voldoende geïnformeerd, mocht dit niet het geval zijn, mail gerust uw vragen en/of opmerkingen! (info@feanstercrossduathlon.nl)

 

Tot a.s. zaterdag!

Deelname is op eigen risico.