Hoofdsponsor: Polaris Human Resource Solutions.

Polaris

Hoofdsponsor: Polaris Human Resource Solutions.

Polaris Human Resource Solutions heeft zich als hoofdsponsor voor de komende drie jaar aan Feanster crossduathlon verbonden. Wij, als organisatie, zijn erg verheugd dat door de sponsoring van Polaris HRS, ons evenement voor de komende drie jaar een solide basis heeft om het evenement te continueren en verder uit te bouwen.

Polaris HRS is een organisatie met een duidelijke focus op het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen en het aanbieden van hoogwaardige dienstverlening op het HR- en Salarisvakgebied. Polaris HRS biedt met haar systemen oplossingen voor het gehele vakgebied: werving en selectie geïntegreerd met uw eigen website, instroom, doorstroom en uitstroom.Polaris HRS is als kledingsponsor van de triathleten van AV Heerenveen al geen onbekende binnen de vereniging, nu dus ook hoofdsponsor van de Polaris Feanster crossduahtlon!

Voor meer informatie zie www.polarishrs.nl