Inschrijving gaat op 1 november open!

Polaris

Polaris Feanster crossduathlon 30-01-2016

Op 30 januari 2016 zal de 4e Polaris Feanster crossduathlon gehouden worden. De inschrijving gaat op 1 november 2015 open.

De wedstrijd wordt traditiegetrouw op de laatste zaterdag van januari gehouden. Het concept is hetzelfde. Er is keuze uit twee afstanden, beiden toegankelijk voor duo`s of individuele deelnemers.

Zowel de afstanden als de omschrijving op de site van de NTB is “verraderlijk”, het lijken korte afstanden, maar het vele draaien en keren en de mogelijk zeer natte ondergrond kan de wedstrijd erg zwaar maken. Vorig jaar was met stip de meest zware editie tot nu toe. Hierdoor hadden we helaas relatief veel uitvallers en wij hebben als organisatie zelfs de tijdslimiet moeten hanteren (dit om de atleten te beschermen voor een te zware inspanning, maar ook voor de vrijwilligers die een groot deel van de dag in de koude staan te assisteren).

Ook dit jaar wordt er weer een unieke Polaris FCD muts gemaakt. Voor wie in de maand november inschrijft, krijgt bij deelname gegarandeerd een muts. Latere inschrijvers krijgen een muts zolang de voorraad strekt.

Meer informatie volgt spoedig op de site!