Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Atletiekbaan De Stripe (Google maps)

Adres:

Ds.Kingweg 6

8446 KZ Heerenveen

0513 – 651047

Routebeschrijving

Vanuit richting Joure/ Sneek/ Afsluitdijk (A7 – E22) en Emmeloord/ Almere (A6)

Neem de afslag Heerenveen-West. Dan richting Heerenveen. De Nije Fjildwei (gaat over in de Weinmakker) volgen. Sla rechts af bij het bord P + R (Haskeruitgang.) Volg deze weg. Een paar 100 meter na de 2e rotonde ligt de atletiekbaan aan de linkerhand (vlak voor de verkeerslichten.)

Vanuit richting Zwolle/ Apeldoorn (A32)

Neem de afslag Heerenveen – Oranjewoud (afslag 11). Onder aan de afrit linksaf. Bij mini-rotonde rechtdoor en spoorweg oversteken. Bij de verkeerslichten rechtsaf. De atletiekbaan ligt dan gelijk aan de rechterkant naast de school OSG Zevenwolden.

Vanuit richting Leeuwarden (A32)

Neem de afslag Heerenveen – Oranjewoud(afslag 11) . Onder aan de afrit rechtsaf. Bij mini-rotonde rechtdoor en spoorweg oversteken. Bij de verkeerslichten rechtsaf. De atletiekbaan ligt dan gelijk aan de rechterkant  naast de school OSG Zevenwolden.

Vanuit richting Groningen (A7 – E22)

Bij knooppunt richting Heerenveen Zwolle volgen. Neem de afslag Heerenveen – Oranjewoud (afslag 11). Onder aan de afrit rechtsaf. Bij mini-rotonde rechtdoor en spoorweg oversteken en bij de verkeerslichten rechtsaf. De atletiekbaan ligt dan gelijk aan de rechterkant naast de school OSG Zevenwolden.